Voor onderhoud of opknapbeurt: renovatie

Regelmatig zijn er in huishoudens en op kantoren bepaalde klussen die blijven liggen. Veelal betreffen deze klussen onderhoudswerkzaamheden of vernieuwingsprojecten. Dikwijls is dit een probleem. Sterk verouderde materialen kunnen ervoor zorgen dat de leefsituatie gevaarlijk of ongezond wordt. Denk bijvoorbeeld aan een gedateerde badkamer met ondeugdelijke ventilatiesystemen en permanente vocht- en schimmelproblemen. Of een karakteristiek stadspand waarvan de trapleuningen aan vernieuwing toe zijn. In dat geval bieden we traprenovatie.

Natuurlijk kunt u ook voor renovatie kiezen om uw woning te verfraaien. U wilt bijvoorbeeld eindelijk eens een ruime woonkeuken hebben waar u naar hartenlust  uw kookkunsten de vrijheid kunt geven en waar u uw eetgasten in stijl kunt ontvangen. Maar ook voor uw eigen spa kunt u op ons bouwen: wij installeren voor u een parel van een badkamer.

Doordat we een totaalbedrijf zijn en een compleet scala aan klussen aanbieden, zijn wij tevens in staat om een gehele renovatie van bijvoorbeeld woonhuis of kantoorpand op ons te nemen.

Wederopbouw na calamiteiten

Renovatie is niet altijd een eigen keuze of een klus die u kunt uitstellen tot een later moment. Bij schade als gevolg van brand, storm, water en inbraak is het veelal van groot belang dat er snel herstellende werkzaamheden worden uitgevoerd om de woon- of werksituatie weer veilig en aangenaam te maken. Ook in dergelijke gevallen bieden wij renovatie-, schoonmaak- en reconditioneringsactiviteiten.

Dus voor renovatie in Delft en omgeving kunt u terecht op één adres.