Schakel een vakkundig timmerman in

Timmerwerk is een breed begrip. Veel klussen omvatten werkzaamheden waar een timmerman aan te pas kan komen. Er moet bijvoorbeeld een wandje afgetimmerd worden of er is werk aan de kozijnen. Dit kunt u  uiteraard zelf oplossen maar waarom laat u het niet goed en snel afwerken door ons? U bespaart op deze wijze tijd én geld.

Timmerwerk is per slot van rekening een ambacht. Kwaliteit komt alleen tot stand met vakmanschap, kennis en ervaring. Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw timmerwerk tot een perfecte uitvoer te brengen. De juiste gereedschappen en bouwmaterialen staan tot onze beschikking om goed timmerwerk af te leveren. Wij zijn gedreven met onze hamers en spijkers: van elk project maken wij een meesterstuk.

Een helpende hand, ook na storm of brand

Voor al uw timmerwerk dat u nog heeft liggen kunt u een beroep doen op onze ervaren timmerlieden. Maar wat als er nood aan de man is?

Timmerwerkzaamheden voeren wij ook uit in gevallen waar sprake is van storm-, brand-, water-, en inbraakschade. Wij zorgen ervoor dat het hang- en sluitwerk in orde is. We bieden deugdelijke oplossingen in noodgevallen. Bij schade aan uw raam als gevolg van brand of inbraak timmeren we uw raam dicht. Tevens kunnen we nieuwe deuren plaatsen. Maar ook bij stormschade staan we voor u klaar.

Timmerwerk in Delft? Neem contact op met ons. Wij helpen u graag met uw timmerprojecten.